Lleida
20 - 35° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

20 juliol 2018

Les figures humanes envaeixen l’Eix ComercialLa Federació d’Associacions de Comerciants organitza per segon any l’acció dinamitzadora en la qual també hi ha hagut sortejos de vals de descompte


L’Eix Comercial de Lleida s’ha omplert avui d'estàtues vivents en l’acció de dinamització comercial impulsada per la Federació d’Associacions de Comerciants de l’Eix. Setze figures humanes s’han repartit pels carrers del Carme, Magdalena, Portaferrissa, plaça Sant Joan, carrer Major, avinguda Blondel, Sant Antoni i Alcalde Costa amb la intenció de promocionar l’eix comercial més gran del país.

L’acció dinamitzadora també inclou un sorteig de vals de compra de 100, 50 i 25 euros entre els clients i visitants que es fotografiïn amb una estàtua i la pugin al Facebook de l’Eix Comercial.

La tinent d’alcalde i regidora de la Gestió dels Recursos Municipals, Montse Mínguez, així com els regidors Rosa M. Salmerón, José Luis Osorio i Josep Maria Baiget, ha assistit a la presentació d’aquesta iniciativa aquest migdia, que ha anat a càrrec del president de la Federació d’Associacions de Comerciants de l’Eix, Llorenç González. També han estat presents per donar suport a la iniciativa, representants de la Federació de Comerç i de Pimec Comerç.

Llorenç González ha explicat que aquest és el segon any que organitzen aquesta activitat a l’Eix Comercial, però la primera que han pogut gaudir d’un nombre tan elevat d’estàtues humanes, ja que és molt complicat poder aplegar-ne tants per temes de calendari dels figurants.

Fins a les 8 del vespre, tot passejant per L’Eix Comercial, els vianants i clients poden trobar-se les següents estàtues: Gàrgola (C/ Magdalena), Sant Miquel Arcàngel (C/ del Carme), La Parca (davant la Diputació), Miralls (Baixada de la Trinitat), Merlí (porxos de Sant Joan), Marino (plaça Sant Joan), Centaure (porxos de dalt), Drako, caçador de dragons (Pl. Sant Francesc), Sant Jordi (C/ Major, costat de l’Oficina de Turisme), la Dama de les Camèlies (Catedral), Saravasti, deessa de les arts (Villa de Foix), Ghandi (C/ Sant Antoni, cantonada C/ Correu Vell), Olaf, el víking (C/ Sant Antoni), Caballero Dorado, (església de la Sang), Juana de Arco (C/ Alcalde Costa) i Barbaverde (Av. Blondel-Montepio).

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçArticles relacionats

Amb el suport de: