Lleida
0 - 11° C (sol)
97% 26 km/h

18 gener 2018

L’Escola Bressol Municipal de Balàfia participa en el programa europeu Erasmus+ per la formació de personal docentDeu docents del centre fan una estada aquesta setmana a Londres en el marc de l’activitat Espais amb vida. El pla formatiu de l’Erasmus +, que es duu a terme fins al maig, permet a professors en formació realitzar estades a ciutats del Regne Unit i Itàlia


Deu docents de l’Escola Bressol Municipal de Balàfia participen aquesta setmana en l’activitat Job Shadowing i Espais amb vida, inclosa dins del programa europeu Erasmus + per a la formació del personal docent. El projecte Erasmus + es duu a terme de l’1 de juny de 2016 fins al 31 de maig de 2017, amb tres activitats de formació a diferents ciutats del Regne Unit i d’Itàlia. En aquesta ocasió, la segona activitat del pla formatiu té lloc a Londres durant aquesta setmana.

L’exemple d’escoles capdavanteres en l’educació en el respecte i el desenvolupament de les capacitats dels infants

Aquests espais s’entenen com un agent educador més dins de l’escola, que crea i facilita aprenentatges alhora que intervé en el foment del benestar dels infants. Aquesta metodologia fou creada per Loris Malaguzzi i utilitzada a les escoles Reggio Emilia, a Itàlia. Es tracta d’escoles capdavanteres en l’educació en el respecte i el desenvolupament de les capacitats dels infants.

Els docents de l’Escola Bressol de Balàfia faran una estada en un centre on s’aplica aquesta metodologia combinant-la amb l’aprenentatge en espais exteriors. Aquesta escola té un dilatada experiència basada en la creativitat, el contacte amb la natura i el benestar i la salut dels seus alumnes.

Cal recordar que la primera activitat d'aquest programa es va fer a Newcastle i que la propera i última acció d’aquest projecte Erasmus+ es durà a terme a Milà.

Informació i fotografia: Ajuntament de Lleida

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçArticles relacionats

Amb el suport de: