Lleida
20-32° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

26 juny 2017

La Policía impedeix que una dona amb cinc fills okupi el pis buit d'un banc a la MariolaLa dona no paga el lloguer del pis i dilluns vinent podria ser desnonada.


El col·lectiu Mariola en Moviment exigeix solucions "urgents" per a una veïna d'aquest barri de la ciutat de Lleida, Maria Escudero, que resideix amb els seus cinc fills i també amb la seva mare, que està malalta. Aquest dijous finalitzava el termini que tenia per deixar -per una ordre de desnonament- el pis on vivia fins ara, després de no poder fer front durant els darrers sis mesos al pagament dels 290 euros que pagava mensualment de lloguer a la propietària de l'immoble a través d'una agència.

La Maria rebutja la solució que li han donat des de l'Ajuntament de Lleida i que passaria per traslladar-se temporalment al pis d'acollida de l'associació la Dona Samaritana, destinat a dones víctimes de violència de gènere –que no és el cas de la Maria-, ja que en aquest recurs assistencial no hi podria anar el seu fill gran, de 14 anys, cosa que no accepta.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats