Lleida
11 - 22° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

16 octubre 2018

Postius insisteix en fer una llista ''transversal'' per Lleida però no concreta la marca electoralDesprés de la reunió de dilluns amb Puigdemont recorda que ell ha estat elegit pel PDeCAT i que més endavant el partit decidirà sota quin paraigües concorre a les urnes


L'alcaldable per Lleida del PDeCAT, Toni Postius, ha insistit aquest dimarts en la voluntat de teixir una llista electoral per a les municipals del 2019 el màxim de ''transversal'' possible. Després de mantenir una reunió ahir dilluns amb Carles Puigdemont a Waterloo, Postius ha descartat concretar sobre la marca electoral amb que es presentarà als comicis i ha dit que ''aquest no és el tema ara mateix''.

En aquest sentit, ha deixat clar que ha estat elegit pel PDeCAT per encapçalar la llista i que més endavant ''el partit decidirà sota quin paraigües concorre a les urnes''. Postius s'ha mostrat a favor d'escoltar ara el màxim de gent i fer créixer ''un moviment que sigui el màxim d'ampli i representatiu de la societat lleidatana''. Per l'alcaldable, l'actual govern municipal d'Àngel Ros ''s'ha posat d'esquenes al país, al Govern i al que estava passant al conjunt de Catalunya''.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: