Lleida
1 - 14° C (sol)
97% 26 km/h

18 febrer 2018

Ros: “L’experiència ens ha demostrat que l’FP s’ha convertit en una eina de competitivitat i en un ensenyament de prestigi"Obre portes l’11a edició de la Fira Formació i Treball a Lleida


Aquest dijous ha obert portes l’11a edició de la Fira Formació i Treball a Lleida que se celebrarà fins al 20 d’abril al pavelló 4 de Fira Lleida en què hi participen 21 empreses i entitats i 25 disciplines de formació o disciplines representades. El president del Consell Català de Formació Professional, Jordi Ficapal, acompanyat de l’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha donat el tret de sortida a aquest saló que compta amb una àmplia oferta formativa i innovadora i que acull més de 50 activitats professionals, entre conferències, tallers, demostracions i altres iniciatives relacionades amb la formació, que es desenvolupen en la sala de conferències del pavelló 3, la zona d’exposició i també a l’exterior del pavelló.

El paer en cap ha destacat en el transcurs de l’acte que “aquesta Fira és possible gràcies a la col·laboració entre diferents institucions, així com dels centres educatius de tota la província”. “Lleida va apostar per la FP i per aquesta Fira fa 11 anys amb l’objectiu de potenciar la seva vessant educativa però també reforçar la social. L’experiència ens ha demostrat que aquests estudis s’han convertit en una eina de competitivitat i en un ensenyament de prestigi, que té un altíssim nivell d’inserció laboral i, per tant, ajuda al desenvolupament empresarial de les terres de Lleida i del país”.

Informació: Ajuntament de Lleida / Fotografia: Hermínia Sirvent

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçArticles relacionats

Amb el suport de: