Lleida
21-40° C (sol)
97% 26 km/h

23 juny 2017

Una protesta contra la presència de l'Exèrcit protagonitza la inauguració de l'onzena fira F&T de LleidaUna trentena de persones recorren el recinte firal darrera una pancarta amb el lema 'Les armes no eduquen, les armes maten'


Una protesta contra la presència de l'Exèrcit ha protagonitzat la inauguració de l'onzena Fira de Formació i Treball F&T que se celebra fins dissabte a Lleida. Una trentena de persones membres de la Plataforma Desmilitaritzem d'Educació han fet un recorregut pel recinte firal darrera una pancarta amb el lema 'Les armes no eduquen, les armes maten'. Portaven armilles blanques i mascaretes perquè l'acció volia simbolitzar la "desinfecció de la fira del virus de l'Exèrcit".

La protesta ha acabat davant de l'estand de les forces armades, protegit per Mossos d'Esquadra, i ho hi ha hagut cap incident. Des de la Plataforma demanen que sigui l'última vegada que l'Exèrcit tingui un espai a la fira perquè "aquest és un espai que no li pertoca, ja que es legitima i es publicita l'ús de la força davant dels joves", segons ha dit el portaveu, Jaume Añé.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats