Lleida
8 - 14° C (pluja)
97% 26 km/h

18 novembre 2018

La llet de cal Serafí



A quarts de nou la mare ja feia cua a Cal Serafí lletera en mà. Poc després el Serafí arribava de la granja i començava a repartir la llet. Aquest record de la meva infància em ve a la memòria just ara que la consellera Jordà vol autoritzar una altra vegada la venta de llet crua. Sobre aquesta (encertada) decisió de la titular d’Agricultura he escoltat diverses crítiques els darrers dies. Que si sanitàriament no és possible, que si es deixa tot el pes de la cadena alimentària al consumidor i que si naps i que si cols. El que està clar és que amb aquesta mesura els productors de llet que ho desitgin podran vendre directament al client sense passar per cap intermediari i donaran un valor afegit a la seva feina. A més, a aquestes alçades ja ens afaitem tots, de manera que tothom sap que la llet crua s’ha de bullir abans de consumir (com s’havia fet tota la vida) de la mateixa manera que no se’ns acudiria menjar-nos els caragols crus. Per tant, benvinguda sigui aquesta iniciativa de la consellera Jordà i pel que fa a mi, que no sóc gaire de llet, recuperaré la lletera que teníem per casa i n’aniré a buscar de tant en quant, ni que només sigui per donar suport a una proposta que beneficiarà el consumidor i, també, el ramader.



SOBRE L´AUTOR

0 Comentaris

    No comments

Aporta el teu comentari

Add comment - required field

Amb el suport de: