Lleida
19 - 35° C (sol)
97% 26 km/h

24 juny 2018

Aguirre a l’Audiència Nacional: “No sabia qui era Francisco Correa i molt menys si tenia empreses”L’expresidenta de la Comunitat de Madrid nega que conegués les activitats de la trama Gürtel


L’expresidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre, ha declarat aquest dijous com a testimoni al judici de la primera peça de la trama Gürtel per esclarir l’actuació del se exvicepresident i exconseller d’Esports, Alberto López Viejo, així com els contactes amb el cap de la trama, Francisco Correa, i els 663 contractes fraccionats que la Comunitat de Madrid va concedir a les empreses de la trama per 8,7 milions.

A preguntes de la fiscal Concepción Sabadell, Aguirre ha afirmat que López Viejo “no era una persona de la seva confiança” quan va començar a treballar amb ella el 2003, però sí era conegut per “com organitzava els actes” al “PP nacional”, perquè tenia “capacitat de gestió”. També ha negat que conegués el suposat cap de la trama, Francisco Correa. “No sabia qui era Francisco Correa i molt menys si tenia empreses. Mai he parlat amb ell ni el coneixia”, ha sentenciat. En aquest sentit, ha assegurat que no va tenir contacte amb cap de les empreses de la Gürtel ni recorda si li van fer cap mena de regal.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: