Lleida
21 - 33° C (sol)
97% 26 km/h

16 juliol 2018

Albiol adverteix que els diputats i consellers que tirin endavant l'1-O quedaran inhabilitatsEl líder del PPC diu que si Forcadell convoca un ple per aprovar la llei del referèndum "tindrà la mateixa vigència i valor que si ho fa un taxista"


El president del PPC, Xavier García Albiol, ha advertit que els diputats i consellers del Govern que tirin endavant el referèndum quedaran inhabilitats. En una roda de premsa des de la seu dels populars, aquest dimecres al migdia, el líder parlamentari del PPC ha recordat que les institucions judicials ja han advertit que no es pot tirar endavant el referèndum perquè "un Estat no pot admetre que es tramitin lleis per rebentar-lo des de dins". A més, Albiol ha dit que si la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, convoca un ple per aprovar la llei de l'1-O "tindrà la mateixa vigència i valor que si ho fa un taxista".

Albiol ha insistit que el PP i el govern espanyol no permetran la celebració de "plens que seran una ficció". Tal i com ha afegit, si el president del Govern, Carles Puigdemont, el Govern o Forcadell decideixen tirar endavant amb la "proposta rupturista" es trobaran l'oposició del PP.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: