Lleida
20-32° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

26 juny 2017

Albiol: "Alguns desitgen que l'exèrcit entri per la Diagonal per apropiar-se de les institucions, i això no passarà"El líder del PPC diu que a l'Estat no li caldrà "l'ús de la força" per fer aplicar la legalitat


El president del grup parlamentari del PPC, Xavier Garcia Albiol, ha assegurat que hi ha qui "desitja que l'exèrcit entri per la Diagonal per apropiar-se de les institucions catalanes" però que això "no passarà perquè no és necessari". "Sento defraudar la CUP, Mas i companyia però l'Estat, com que és democràtic i respecta la Constitució i l'Estatut, no necessita l'ús de la força. Hi ha instruments per fer respectar la llei de manera legal i pacífica", ha reblat en roda de premsa a la cambra catalana.

Albiol ha fet aquestes declaracions després que Artur Mas hagi acusat l'Estat d'intentar relacionar l'independentisme amb la violència per justificar una intervenció a Catalunya i que la diputada cupaire Anna Gabriel apuntés que acceptaria suspendre el referèndum per l'amenaça de l'Estat de l'"ús de la força contra la gent".

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats