Lleida
16 - 28° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

24 maig 2018

Campuzano a Rivera: "Ha fet una intervenció pròpia d'un falangista, vol retornar el catalanisme als temps de Franco"El líder de Cs assegura que els únics que "han donat un cop a la democràcia" són diputats que "cobren un sou pagat per tots els espanyols"


El portaveu del PDeCAT al Congrés, Carles Campuzano, ha acusat al líder de Cs, Albert Rivera, de ser un "falangista". "Vostè ha fet una intervenció pròpia d'un falangista, d'aquells que el 1939 van entrar a Barcelona ", ha manifestat Campuzano, que acusa Cs de voler retornar el catalanisme "als temps de Franco".

Rivera ha fet ús del seu torn per al·lusions i ha assegurat que "els únics que han donat un cop a la democràcia" són els membres del PDeCAT que, a més, subratlla que "són diputats que cobren un sou pagat per tots els espanyols". La presidenta del Congrés, Ana Pastor, ha donat l'opció a Campuzano de retirar l'expressió del diari de sessions de la cambra baixa però el portaveu del PDeCAT ha decidit mantenir l'expressió. També ha dit al PSOE que "no és compatible" defensar l'aplicació del 155 i, alhora, impulsar la comissió de reforma territorial.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: