Lleida
0 - 11° C (sol)
97% 26 km/h

18 gener 2018

El Govern denuncia el "veto" per "connotacions polítiques" d'un anunci del Carnet Jove en què hi apareix la senyeraJoventut treballa per sortir d'aquest "atzucac" i difondre l'espot de forma oficial


La directora general de Joventut, Marta Vilalta, ha lamentat aquest dilluns que l'organisme Autocontrol hagi "vetat", "censurat" i "bloquejat" un anunci del Carnet Jove perquè, segons un informe d'aquest organisme, té "connotacions polítiques ja que hi surt una senyera".

Tal com ha avançat el diari 'Ara' i ha explicat a l'ACN Vilalta, l'espot no s'ha pogut veure després del "veto" d'Autoncontrol i aquest, ha dit la directora general de Joventut, és un fet que no havia passat mai. Com ha apuntat Vilalta, el Carnet Jove és "una eina compartida entre la Generalitat i La Caixa". En aquest context, ha recalcat que Joventut treballa per sortir d'aquest "atzucac" i difondre de forma oficial aquest anunci que té "voluntat de donar a conèixer el Carnet Jove com a eina de política de joventut i per què més joves coneguin aquesta eina i aquest carnet i se'n puguin beneficiar".

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: