Lleida
16-32° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

29 maig 2017

El Pacte Nacional pel Referèndum reivindica que correspon a tothom gestionar els 500.000 suports a un referèndum pactatIgnasi Elena fa una crida a la unitat: "Pensem diferent però sempre hem estat, som i serem un sol poble"


El portaveu del Pacte Nacional pel Referèndum, Joan Ignasi Elena, ha reivindicat que correspon a tothom gestionar "l'immens" suport al referèndum pactat que s'ha tancat amb la recollida de 500.000 signatures. "Tenim aquest enorme patrimoni a les nostres mans que no és propietat de ningú, de tots els que som aquí i, en darrer terme, del poble de Catalunya. Preservem-lo, mimem-lo i fem ús d'aquest anhel col·lectiu", ha defensat Elena en el seu discurs en l'acte que ha celebrat el Pacte Nacional pel Referèndum per posar punt i final a la recollida de suports a favor d'un referèndum pactat. Elena també ha fet una crida a la unitat recordant que Catalunya és un país plural en què els ciutadans pensen diferent però ha remarcat que "sempre ha estat i serà un sol poble".

En un acte celebrat al Palau de Congressos de Catalunya, Elena ha considerat que és al propi Pacte a qui correspon definir el seu futur i la seva continuïtat així com els propers passos que s'han d'anar seguint. Ha definit el Pacte com un "gran instrument de la unitat del catalanisme molt potent" i, en aquest sentit, ha fet una crida a preservar-lo i protegir-lo malgrat les "legítimes diferències".

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats