Lleida
18 - 35° C (sol)
97% 26 km/h

17 juliol 2018

Els regidors del PDeCAT, ERC, Crida i Comú de Lleida obren els seus despatxos de la Paeria com en una jornada habitualMolts dels càrrecs electes d'ajuntaments lleidatans governats pel Partit Demòcrata, Esquerra i la CUP també opten per treballar el 12 d'octubre


Els regidors dels grups municipals del PDeCAT, ERC-Avancem, Crida per Lleida-CUP i del Comú de Lleida a la Paeria han obert els seus despatxos coincidint amb la festivitat del Pilar i la Hispanitat i han treballat com en una jornada laboral habitual, celebrant reunions, preparant propostes per a la ciutat o atenent a ciutadans. En els tres primers casos, consideren que el 12 d'octubre "no tenim res a celebrar" i més davant la situació política de Catalunya.

Per la seva part, des del Comú justifiquen la decisió pel fet que "tot i ser festiu, tenim feina a fer com ara la preparació del pressupost en comú". Per contra, l'equip de govern del PSC i els grups de Cs i del PP han optat per no acudir a la Paeria aquest dia festiu. Tot i això, l'alcalde Àngel Ros ha assistit a la Missa del Pilar, en el marc dels actes de la Casa d'Aragó. A la demarcació de Lleida, molts alcaldes i regidors d'ajuntaments governats pel PDeCAT, ERC i la CUP han decidit obrir els respectius consistoris, ja sigui acudint-hi de forma presencial o en algun cas estant localitzables per atendre les necessitats dels veïns.

De la mateixa manera que l'any passat, el grup del PDeCAT a l'Ajuntament de Lleida ha decidit celebrar una jornada de portes obertes al seu despatx de la Paeria, treballant "com si fos un dia normal i corrent, atenent a la ciutadania i celebrant reunions internes". El president del grup municipal, Toni Postius, ha declarat que la festivitat de la Hispanitat "no ens interpel·la i sobretot després de la proclamació de la independència que es va dur a terme dimarts al Parlament" però "respectem, que si se la senti pròpia, faci festa".

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: