Lleida
8 - 20° C (sol)
97% 26 km/h

23 octubre 2018

Els treballadors de Cultura a Lleida se solidaritzen amb els consellers a l'exili o empresonatsS'han concentrat davant la delegació territorial tot coincidint amb la manifestació de Brussel·les.


Aquest matí, a quarts de 12, coincidint amb la manifestació de Brussel·les, una representació del personal del Departament de Cultura a Lleida s’ha aplegat a la porta dels Serveis Territorials per fer un senzill acte d’homenatge als membres del Govern a l’exili o a la presó, i també als presidents de l’ANC i d’Òmnium Cultural. L’acte ha consistit en la interpretació de “La presó de Lleida” i ´”Els Segadors”. Mentre sonava aquest segon tema, s’han alliberat nou globus grocs, un per cadascun dels presos i exiliats polítics.

D’aquesta manera, el personal del Departament de Cultura a Lleida torna a fer vigent el manifest que va aprovar en assemblea i segueix reclamant la llibertat dels presos polítics, el retorn dels exiliats i la restitució de les institucions d’autogovern de Catalunya.

L’acte d’avui s’emmarca en el seguit d’actuacions de suport que s’han vingut fent les darreres setmanes, com ara la “Tintinada” a la Biblioteca Pública de Lleida del dia 24 de novembre o la “botifarrada” al Museu de Lleida del 30 del mes passat. La voluntat del personal del Departament de Cultura a Lleida és mantenir la dinàmica d’actuacions testimonials de suport al Govern, fins que no es restitueixi la normalitat institucional que cal per recuperar la dinàmica normal de treball i de servei públic.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçArticles relacionats

Amb el suport de: