Lleida
2 - 14° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

19 març 2018

Fiscals del Suprem viatgen a Barcelona per buscar proves de la causa que s'instrueix contra el Govern i els 'Jordis'Javier Zaragoza i Fidel Cadena es reuneixen amb col·legues de la fiscalia de Catalunya i també revisen les investigacions del jutjat 13 de Barcelona


Els fiscals del Tribunal Suprem Javier Zaragoza i Fidel Cadena han viatjat a Barcelona per reunir-se amb col·legues de la fiscalia de Catalunya per obtenir indicis i proves en relació a la causa obert al Suprem contra el Govern, la Mesa del Parlament i els líders d'ANC i Òmnium. Tots dos van ser presents als interrogatoris a la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, i els membres sobiranistes de la Mesa.

La reunió es va produir fa uns dies a la capital catalana i fonts de la fiscalia confirmen que l'objectiu és, doncs, incorporar noves dades a la investigació que instrueix el magistrat Pablo Llarena. A més, durant la seva estada a Barcelona, també van revisar la documentació de la causa oberta al Jutjat número 13 de Barcelona. Aquest és el jutjat investiga els preparatius del referèndum i, entre d'altres, va ser el que va ordenar els registres i les detencions del passat 20 i 21 de setembre a Barcelona.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: