Lleida
8 - 20° C (sol)
97% 26 km/h

23 octubre 2018

Iceta promet restablir la confiança i l'estabilitat econòmica per recuperar la inversió i garantir despesa socialEl socialista es mostra en contra d'algunes despeses com tenir un representant al Vaticà: "Qui vulgui resar que ho faci a casa"


El candidat del PSC el 21-D, Miquel Iceta, ha promès restablir la confiança i l'estabilitat a Catalunya per recuperar la inversió i garantir la despesa social. En un acte sectorial sobre gent gran a la UGT, Iceta ha lamentat que la política dels governs independentistes ha "ficat por" en els inversors i ha perjudicat l'economia catalana i ha urgit a donar un tomb a aquesta situació que ha comportat el canvi de seus socials d'empreses i la baixa del turisme. "Hem de tornar a donar esperança, estabilitat i seguretat jurídica a les empreses", ha manifestat. D'altra banda, ha criticat algunes despeses com tenir un representant al Vaticà com va fer l'anterior govern: "Qui vulgui resar que ho faci a casa".

El socialista ha explicat als assistents la seva preocupació per la situació econòmica actual com a conseqüència de la crisi catalana. En aquest sentit, ha assegurat que Catalunya està perdent inversions i està reduint la seva recaptació en àmbits com el turisme. Sobre això, ha dit que hi ha hotelers que li diuen que l'afectació de l'atemptat del 17 d'agots va quedar absorbida en 48 hores però que en canvi l'efecte de la situació de setembre i octubre no s'està absorbint sinó que s'ha traduït en recomanacions a d'altres països i la pèrdua de parades de creueristes.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: