Lleida
18 - 35° C (sol)
97% 26 km/h

17 juliol 2018

Identifiquen una cinquantena de persones i intervenen armes prohibides a alguns dels concentrats a Barcelona pel 12-ODos grups de seguidors radicals d'equips de futbol s'han enfrontat a la Plaça Catalunya, on han causat ferides lleus a un agent de la Guàrdia Urbana i destrosses materials


Els Mossos d'Esquadra han identificat més d'una cinquantena de persones i han denunciat a quatre persones per tinença d'armes prohibides a alguns dels concentrats aquest divendres amb motiu del 12 d'octubre. Cap a dos quarts de deu del matí, la policia ha identificat un grup de 28 persones al carrer Gran de Gràcia, a qui la policia ha comissat punys americans, bengales, passamuntanyes i cadenes.

Quatre d'ells han estat denunciats per tinença d'armes prohibides. I cap a les 12 del migdia dos grups de seguidors radicals d'equips de futbol s'han enfrontat a la Plaça Catalunya, on han causat ferides lleus a un agent de la Guàrdia Urbana i destrosses materials a la terrassa del bar Zurich. Arran d'això els Mossos han identificat 25 persones que estarien relacionades amb aquest incident i han obert una investigació.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: