Lleida
16-32° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

29 maig 2017

Josep Pujol diu que la seva mare va destruir part de la carta de la suposada deixa de l'avi per mantenir els diners "opacs"El tercer fill de l'expresident no posa la mà al foc pel seu germà gran perquè no sap què ha fet en els seus negocis


El tercer fill de l'expresident Pujol, Josep Pujol Ferrusola, ha explicat aquest divendres que la seva mare, Marta Ferrusola, va destruir part de la carta de la suposada deixa de l'avi Florenci, perquè l'objectiu era mantenir els diners "opacs", ja que "no es podia explicar que els fills de Pujol tenien diners a Andorra".

En una entrevista a Catalunya Ràdio, Josep Pujol també ha explicat que la seva mare no reconeix la nota de la "mare superiora", tot i que "la lletra s'assembla molt" i ha admès que feien una broma amb aquest llenguatge. A més, ha dit no posar la mà al foc pel seu germà gran, en presó preventiva, perquè no sap què ha fet amb els seus negocis. El tercer fill dels Pujol ha apuntat el cap de gabinet de Presidència del govern espanyol, Jorge Moragas, com l'instigador de l'Operació Catalunya i la investigació contra la seva família.

Durant l'entrevista, en què ha parlat en nom seu i "d'alguns components" de la seva família, Josep Pujol ha dit que no saben "del tot" quin és l'origen dels diners del llegat de l'avi Florenci, un home que "havia fet molts diners en la seva joventut" com a corredor de borsa. De fet, ha dit suposar que va fer "negocis grisos" en l'època del franquisme amb el tràfic de divises, i que han fet una sol·licitud a Suïssa per saber si el seu avi hi havia tingut algun compte.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats