Lleida
20 - 35° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

20 juliol 2018

La CUP redueix l'activitat parlamentària "al mínim possible" per centrar-se en l'1-OEls cupaires prenen la decisió després que la Junta de Portaveus hagi desestimat minvar el dia a dia del Parlament durant la campanya


La CUP ha decidit reduir "al mínim possible" l'activitat parlamentària ordinària. Així ho ha anunciat el grup parlamentari en cancel·lar una roda de premsa que havien anunciat per aquesta tarda al Parlament. Els cupaires volen centrar ara la seva tasca en "el debat i les iniciatives pròpies de la promoció, preparació i realització del referèndum", afirmen en un comunicat.

De fet, consideren que el focus de l'acció política passa, després de la Diada i de l'aprovació de les lleis de desconnexió, "a l'espai públic i a la mobilització social". Els cupaires han pres la decisió després que la reunió de la Mesa i la Junta de Portaveus d'aquest dimarts hagi desestimat, precisament a proposta de l'esquerra anticapitalista, minvar el dia a dia del Parlament durant la campanya de l'1-O, tal com passa en les convocatòries electorals habituals.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: