Lleida
-1 - 11° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

17 desembre 2017

Mas diu que el Govern "no recularà" i el referèndum es portarà a terme "en defensa de la democràcia"En una conferència a la Cambridge Union Society l'expresident ha denunciat la persecució judicial del polítics catalans partidaris del dret a decidir


L'expresident de la Generalitat, Artur Mas, ha defensat la tasca que porta a terme el Govern perquè els catalans puguin decidir el seu futur polític en un referèndum el pròxim 1 d’octubre. “El Govern de Catalunya no recularà, i en defensa de la democràcia, el referèndum es portarà a terme”, ha afirmat Mas aquest dilluns al migdia durant la conferència col·loqui 'The Catalan path towards self-determination' organitzada per la Cambridge Union Society.

L'expresident ha contrastat la capacitat negociadora del Regne Unit i el Canadà amb els casos d’Escòcia i el Quebec, oposant-ho amb el cas del Govern espanyol. "Enlloc de buscar la manera de persuadir els catalans, com va fer Londres amb els escocesos, forcen els catalans a seguir formant part d’Espanya", ha assenyalat Artur Mas, que ha denunciat que “el Govern espanyol liderat per Rajoy utilitza la judicialització i les clavegueres de l’Estat en contra dels líders polítics sobiranistes".

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats