Lleida
18 - 35° C (sol)
97% 26 km/h

17 juliol 2018

Militants d'ultradreta es manifesten a Barcelona per celebrar el 12 d'octubreLa marxa convocada per 'Democracia Nacional' ha finalitzat a la Plaça de Sant Jordi de Montjuïc cremant algunes estelades


Desenes de persones han secundat aquest dijous la manifestació convocada per l'organització ultradretana 'Democracia Nacional' per celebrar la festivitat del 12 d'Octubre. La marxa ha transcorregut entre el Poble Sec i la muntanya de Montjuïc sense incidents envoltats per diferents dotacions dels Mossos d'Esquadra.

La manifestació ha finalitzat a la Plaça de Sant Jordi on s'han concentrat unes 350 persones per escoltar els diferents mítings dels líders de l'organització, segons xifres de la Guàrdia Urbana. Poc abans de començar l'acte a Montjuïc, un grup de manifestants han cremat algunes estelades i han cantant el 'Cara al Sol'. En el transcurs de la marxa els manifestants han cridat consignes a favor de la unitat d'Espanya, crits contra el president Carles Puigdemont i contra el moviment sobiranista.

Els manifestants que han secundat la convocatòria de 'Democracia Nacional' han cridat consignes contra al president Carles Puigdemont com 'Puigdemont a la presó' o Puigdemont al paredó'.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: