Lleida
0 - 11° C (sol)
97% 26 km/h

18 gener 2018

Millo alerta que "hi haurà conseqüències" si el Parlament aprova els pressupostos amb la disposició del referèndumEl delegat del govern espanyol critica que la Cambra actuarà "fora del marc de la legalitat" si no atén el dictamen del Consell de Garanties Estatutàries


El delegat de l'Estat a Catalunya, Enric Millo, ha deixat clar que el govern espanyol "no es quedarà de braços creuats" si el Parlament aprova definitivament els pressupostos per al 2017 incloent-hi la disposició addicional 31a, que fa referència al referèndum. Millo ha criticat que la Cambra actuarà "fora del marc de la legalitat" si no atén el dictamen del Consell de Garanties Estatutàries i ha avançat que, si això passa, "tindrà conseqüències".

El delegat no ha parlat obertament de recórrer al Tribunal Constitucional (TC), tot i que ho ha deixat entreveure fent referència a què ja hi ha altres formacions –en al·lusió al PSC- que ja ho han anunciat. "No som els únics que ens hi oposem", ha precisat Millo. De totes maneres, el delegat de l'Estat ha volgut fer una crida "al seny i al sentit comú" abans d'avançar esdeveniments, confiant en què els comptes tiraran endavant sense la disposició.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: