Lleida
21 - 33° C (sol)
97% 26 km/h

16 juliol 2018

Òmnium demana als socis que dupliquin la quota anual de cara a l'1-OCuixart envia una carta als socis per fer aquesta petició davant "el repte de país més important dels darrers segles"


Òmnium Cultural ha demanat als socis dupliquin la quota anual de cara al referèndum de l'1 d'octubre. El president de l'entitat, Jordi Cuixart, ha enviat una carta als seus socis en què els reclama que "per fer front als mesos que vindran" facin aquest "esforç excepcional" davant un moment de "situació excepcional" que afronta "el repte de país més important dels darrers segles". "La nostra causa és noble i justa, malgrat que l'Estat ens ha volgut ofegar financerament amb dues multes polítiques de 330.000 euros", afirma Cuixart en un fulletó adjuntat a la missiva.

Cuixart destaca que el compromís de milers de catalans els ha permès arribar fins aquí i demana que ara no es pot defallir. "Necessitem més força que mai", ressalta. "Per afrontar els mesos que vindran, et demanem fer una aportació excepcional que dupliqui la quota anual (només aquest 2017)”, reclama el president d'Òmnium Cultural. Cuixart afegeix que necessiten el suport econòmic dels socis perquè això també els permetrà, segons diu, “la independència envers cap banc o cap altra entitat privada o pública”.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: