Lleida
0 - 11° C (sol)
97% 26 km/h

18 gener 2018

Puigdemont defensa la “via Catalana” per “exercir la sobirania”El PDeCAT començarà el 25 de març una campanya a favor del "sí"


El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, va defensar ahir la “via Catalana” com la “via correcta” per “defensar i exercir la sobirania” i per arribar a la independència. Ho va dir en la seva intervenció en el Consell Nacional de PDeCAT, on el president de la formació i expresident del Govern, Artur Mas, va subratllar que “el nostre és un procés i un pols completament democràtic i de tarannà completament pacífic, que no vol dir claudicant”, va assenyalar. L’endemà que ETA anunciés que entrega les armes, Mas va ironitzar sobre la petició “d’altura de mires” que els partits del País Basc han esperat de l’Executiu de Rajoy. “És com demanar als peixos que visquin fora de l’aigua”, va apuntar.

Per la seva banda, Puigdemont ha defensat la “via Catalana” perquè “no és ni ha estat ni serà mai violenta ni de confrontació”, va dir. Davant uns pròxims mesos marcats per la recta final fins el referèndum, el president del Govern va fer una crida a la “paciència i a la serenor”, evitant caure en “provocacions” i respondre amb la “resiliència que ha fet gran Catalunya”.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: