Lleida
0 - 11° C (sol)
97% 26 km/h

18 gener 2018

Puigdemont i Junqueras insten Rajoy a pactar un referèndum i l'avisen que es farà en qualsevol casEn un article al diari ‘El País’, el president i el vicepresident lamenten que “l’Estat hagi abandonat tots els catalans”


El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i el vicepresident del Govern, Oriol Junqueras, demanen al president del govern espanyol, Mariano Rajoy, que prengui exemple del Regne Unit i segui a la “taula del diàleg” per pactar un referèndum. En un article al diari ‘El País’ titulat ‘Que guanyi el diàleg, que les urnes decideixin’, avisen Rajoy que Catalunya no renunciarà al referèndum “si es manté el rebuig frontal” de l’Estat i que la votació es farà en qualsevol cas al 2017.

“No renunciarem a exercir aquest dret. Farem l’indicible per tal que els ciutadans de Catalunya puguin votar enguany en un referèndum d’autodeterminació”, afirmen Puigdemont i Junqueras. “Nosaltres ja estem asseguts a la taula del diàleg. Tardaran molt la resta de convidats? Vindran?”, es pregunten el president i el vicepresident. A més, també afirmen que l’actitud del govern espanyol ha fet que la majoria de la societat catalana estigui “farta” perquè “l’Estat ha abandonat tots els catalans”.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçArticles relacionats

Amb el suport de: