Lleida
21-40° C (sol)
97% 26 km/h

23 juny 2017

Puigdemont promet als treballadors públics que el procés es farà de manera "seriosa i responsable"El president transmet un "missatge de tranquil·litat" als funcionaris en un carta amb motiu de la Diada de Sant Jordi


El president de la Generalitat, Carles Puigdemont, ha transmès un "missatge de confiança i tranquil·litat" als treballadors públics assegurant que el procés es durà a terme "a la manera catalana, de manera democràtica, seriosa, responsable i en positiu, i d'acord amb el mandat que els ciutadans ens van atorgar a les urnes".

En una carta que ha enviat als treballadors públics amb motiu de la Diada de Sant Jordi, Puigdemont afirma que Catalunya viu "un moment polític intens, no absent d'incerteses però alhora generador d'esperança i il·lusió". El president català també ha afegit, en aquest context, que l'objectiu és oferir a Catalunya "noves i majors oportunitats".

En la missiva, Puigdemont agraeix la feina feta als treballadors perquè l'administració de la Generalitat pugui complir "el seu màxim compromís d'estar al serveu dels ciutadans i contribuir a construir un país més just i de més qualitat".

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats