Lleida
21-36° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

25 juny 2017

Rajoy anirà “encantat” a declarar per Gürtel perquè cal “complir la llei i fer cas de les resolucions dels tribunals”El president espanyol recorda que els magistrats havien considerat que no havia de testificar en tres ocasions anteriors


El president del govern espanyol, Mariano Rajoy, ha assegurat aquest dijous que afronta la seva citació com a testimoni al judici oral del cas Gürtel amb “absoluta normalitat”. “Jo porto dient durant molt de temps que complir la llei i fer cas de les resolucions dels tribunals és quelcom obligat per a tothom, m’he referit també als governants, i en el meu cas també, és la meva obligació”.

En declaracions abans de clausurar l’Assemblea General de la CEOE, Rajoy ha assegurat que anirà “encantat a respondre al que em preguntin i a aclarir el que vulguin aclarir”. No ha volgut parlar sobre el format en què oferirà el seu testimoni, és a dir, sobre si es desplaçarà a l’Audiència Nacional o bé ho farà per videoconferència des de La Moncloa perquè “això ja ho veurem en el seu moment”, però ha assegurat que tot plegat “és un acte de pura normalitat” i farà “el que diguin els tribunals”.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats