Lleida
16 - 28° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

24 maig 2018

Tardà acusa Rajoy d’estar disposat a tot per preservar la unitat d’Espanya i l’avisa que això acabarà amb els seu governAssegura que la repressió no farà recular el procés i el poble català farà “resistència pacífica” per “defensar el govern de Catalunya”


El portaveu d’ERC al Congrés dels Diputats ha acusat aquest dimecres el president del govern espanyol, Mariano Rajoy, d’haver optat per la “repressió” davant un poble “pacífic” que ha optat per “treure’s les cadenes”, però l’ha advertit que això no farà que el procés faci cap “pas enrere”, perquè el poble català optarà per la “resistència pacífica” per “defensar el govern de Catalunya”.

En la seva rèplica al discurs de Rajoy al Congrés, Tardà ha assegurat que el govern espanyol està “disposat a tot per preservar la unitat d’Espanya” i fins i tot a “vulnerar drets civils” i a “empresonar” gent. Segons Tardà, malgrat aquesta repressió “la democràcia sempre guanya” i el dret a decidir s’obrirà camí. “Amb la seva actuació només provocarà que se sumi al dret a decidir la bandera de l’amnistia, i això acabarà amb el seu govern perquè la societat espanyola i catalana no li ho permetrà”. Tardà ha insistit que no participarà a la comissió que proposa el PSOE per “estudiar” la reforma territorial de l’Estat.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: