Lleida
10 - 19° C (sol)
97% 26 km/h

21 gener 2018

Celebració del Dia Mundial del Ronyó a l’Hospital Universitari Arnau de VilanovaDos alumnes del Conservatori qui han interpretat tres obres amb violoncel i violí


Avui dia 9 de març de 2017, en representació de la Fundació Renal Jaume Arnó i en motiu de la celebració del Dia Mundial del Ronyó, s’ha realitzat una activitat conjuntament amb el Programa de Voluntariat de la Fundació Renal Jaume Arnó, de les Unitats de Diàlisi de Sistemes Renals i de l'Hospital Arnau de Vilanova.

Des de fa dos cursos, els alumnes de segon de Batxillerat de l'IES Josep Llanodosa i del Conservatori i Escola Municipal de Música de Lleida s'han prestat com a voluntaris col·laboradors en el nostre projecte "Lleida per la donació" executant diverses funcions.

És arran d'aquest treball conjunt que va néixer la següent proposta de reconeixement al que suposa una malaltia renal crònica i específicament, el seu tractament en hemodiàlisi.

Aquesta proposta d'activitat s’ha realitzat amb dos alumnes del Conservatori qui han interpretat tres obres amb violoncel i violí alternant amb la lectura de dos relats curts amb un objectiu motivacional, tot això, in situ a la Sala de Diàlisi.

Informació i fotografia: ICS Lleida

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçArticles relacionats

Amb el suport de: