Lleida
19 - 36° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

22 agost 2018

El CAP Onze de Setembre, el primer a disposar d’un caixer d’autoservei a LleidaEls usuaris poden fer-hi algunes gestions relacionades amb l’atenció que reben al Centre


El Centre d’Atenció Primària Onze de Setembre de Lleida és el primer d’aquest territori a disposar d’un caixer d’autoservei a través del qual els usuaris poden realitzar algunes de les gestions relacionades amb l’atenció que reben al Centre. Aquest nou servei es pot utilitzar des d’ahir, dia 10 d’octubre.

En una primera fase, a través del caixer els pacients poden fer les operacions següents:

- Demanar cita prèvia per al seu professional de medicina de família, infermeria, pediatria, odontologia o treball social.

- Consultar les visites que tinguin pendents de realitzar.

- Imprimir una còpia del pla de medicació.

- Imprimir els comunicats d’incapacitat temporal (IT).

Progressivament, s’hi aniran incorporant altres funcionalitats, com la informació dels professionals que treballen al Centre, una guia de serveis o la realització d’enquestes de satisfacció.

La identificació dels pacients es pot fer, tant a través de la targeta sanitària individual (TSI) com del teclat del mateix caixer.

Totes aquestes funcionalitats tenen com a finalitat agilitzar la realització de tràmits administratius sense haver d’esperar-se.

Aquest caixer d’autoservei s’anirà implantant progressivament a diversos centres del territori de Lleida.

Información i fotografia: ICS Lleida

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçArticles relacionats

Amb el suport de: