Lleida
10 - 19° C (sol)
97% 26 km/h

21 gener 2018

Estudiants de Psicologia de la UdL participen en una campanya europea contra els estigmes dels problemes mentalsEls voluntaris han començat a impartir tallers interactius a Primària i Secundària en una quinzena de centres lleidatans


Fins a 55 alumnes del Grau de Psicologia de la Universitat de Lleida (UdL) participen en una campanya europea contra l'estigmatització dels problemes mentals que persegueix eliminar estereotips i donar a conèixer l'ajuda professional. Es tracta del programa 'Mind the mind' promogut la Federació Europea d'Associacions d'Estudiants de Psicologia (EFPSA), que es desenvolupa enguany en 27 països. Segons informa la UdL en un comunicat, els voluntaris han començat a impartir tallers interactius a Primària i Secundària en una quinzena de centres lleidatans.

Els tallers -en format de 45 o 90 minuts- inclouen vídeos sobre la realitat que viuen aquestes persones, jocs interactius i debats que conviden a la reflexió i permeten ampliar el grau de coneixement sobre la temàtica als participants, a l'hora que ajuden a desenvolupar l'empatia cap als afectats.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: