Lleida
4-13° C (núvols)
97% 26 km/h

24 març 2017

La preocupació pel malbaratament dels aliments centra els nous tallers de la Fundació Alícia per a adolescents



El programa per fomentar hàbits saludables i activitat física arribarà a més de 900 alumnes catalans


Millorar els hàbits alimentaris i d'activitat física dels joves. Amb aquests dos propòsits bàsics la Fundació Alícia ha creat el programa TAS (Tu, Alícia i salut) que ha comptat amb uns 30.000 participants a tot l'estat espanyol des del 2011. Aquest dijous, un grup d'alumnes de 3r d'ESO de l'Institut Guillem Catà de Manresa han participat al nou taller que ha preparat la Fundació Alícia enfocat a evitar el malbaratament dels aliments i que arribarà a 900 alumnes catalans.

L'exercici pràctic ha consistit en pensar i produir menús per a diferents perfils com un esportista o una persona que treballa moltes hores davant l'ordinador. Una de les participants, Irene Garcia, ha explicat a l'ACN que abans de llençar fruita o verdura que es comença a fer malbé, ara ha après que en pot fer purés, batuts o broquetes per aprofitar-la. Segons aquesta alumna, l'experiència ha estat "una mica com Masterchef, molt enriquidora i molt inspiradora".

Més informació a l'edició en paper o accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaç



SOBRE L'AUTOR

Articles relacionats