Lleida
15 - 33° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

18 juny 2018

La Regió Sanitària de Lleida és la primera de Catalunya a desplegar l'eConsulta en tots els seus equips d'atenció primàriaEs tracta d'una eina de comunicació no presencial integrada al portal de 'La Meva Salut' que permet als ciutadans enviar consultes al seu metge i infermera


Aquest mes d'octubre, la Regió Sanitària de Lleida ha desplegat l'eConsulta en tots els equips d'atenció primària (EAP) de la regió, un total de 23. Es tracta de la primera regió sanitària de Catalunya que assoleix el 100% de desplegament. L'eConsulta és una eina de consulta no presencial entre el ciutadà i el professional de salut que complementa l'atenció presencial, que permet estalviar tràmits i temps i que s'està implementant de manera progressiva.

Per accedir-hi els usuaris han de tenir activat el seu portal digital de 'La Meva Salut', l'accés al qual s'ha de sol·licitar als centres d'atenció primària. L'eConsulta permet resoldre necessitats del ciutadà sense que professional i pacient comparteixin espai i temps. L'usuari pot enviar consultes al seu metge i infermera en qualsevol moment i des de qualsevol dispositiu. Admet fitxers annexos i permet veure l'historial de consultes fetes, accedir-hi en qualsevol moment i rebre notificacions per correu electrònic quan el professional ha respost la consulta.

L'accés a l'eConsulta només és possible per mitjà de l'espai digital de 'La Meva Salut', fet que dóna la màxima seguretat i garantia de confidencialitat en la comunicació. Tota la informació i els missatges que es generen amb l'eConsulta resten incorporats a la història de la clínica del ciutadà.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: