Lleida
20 - 35° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

20 juliol 2018

L’Associació Antisida de Lleida ha ofert 236 ajuts a famílies en risc d’exclusió social el 2016El programa d’atenció a les persones s’encarrega de promoure accions i recursos


L’Associació Antisida de Lleida ha ofert 236 ajudes d’habitatge, salut, suministració o alimentació entre d’altres a famílies en risc d’exclusió social el 2016. El programa d’atenció a les persones s’encarrega de promoure accions i recursos per donar una cobertura integral al col·lectiu de persones afectades pel VIH i/o la sida i a persones que es troben en risc d’exclusió social.

Els diferents serveis són: servei d’atenció social, el servei d’assessorament jurídic, serveis d’inclusió social, serveis d’inserció socio?laboral. En el marc d’aquest programa, l’associació va fer 375 atencions el 2016. El 33% van ser sobre atenció social, el 27% d’inserció laboral, el 15% d’atenció psicològica, el 12% d’inclusió social, el 9% relacionades amb la salut i el 4% d’atenció jurídica.

A més, l’Associació Antisida de Lleida porta a terme diferents accions de sensibilització com el Dia de la Zero Discriminació, el Dia Memorial de la Sida, la Setmana Europea de la Prova o el Dia Mundial de Lluita contra la Sida.

Informació i fotografia: Associació Antisida Lleida

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçArticles relacionats

Amb el suport de: