Lleida
10 - 19° C (pluja)
97% 26 km/h

16 novembre 2018

L’Hospital Arnau i l’Hospital Comarcal del Pallars, hospitals TOP 20 de 2017La distinció valora la qualitat de gestió i assistencial dels centres participants, agrupats per diferents categories


L’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida (ICS) i l’Hospital Comarcal del Pallars (GSS), juntament amb els hospitals Joan XXIII de Tarragona i Verge de la Cinta de Tortosa, han obtingut premis TOP 20 que cada any concedeix la consultora de serveis sanitaris Iasist. La distinció valora la qualitat de gestió i assistencial dels centres participants, agrupats per diferents categories, segons les dimensions i les característiques de cada centre. Aquest any, la consultora ha avaluat les trajectòries dels indicadors clínics des de l’any 2010 al 2015.

L’Hospital Arnau ha obtingut el reconeixement de bona pràctica a l’hospital amb millor trajectòria TOP especial des de l’any 2010 fins al 2015. L’Hospital Comarcal del Pallars ha obtingut el guardó a la millor trajectòria en Gestió Hospitalària Global.

L'any 2017, de manera excepcional, Iasist ha realitzat dues anàlisis independents sobre les millors trajectòries 2010-2015 i sobre el resultat de la implantació de la classificació internacional de malalties (CIE-10-ES), de l’any 2016. Els premis es van repartir ahir durant un acte celebrat al Centre d’Art Reina Sofia de Madrid. Dels 53 hospitals guardonats, 15 són catalans, que han rebut un total de 19 premis en les diferents categories.

Els Hospitals TOP 20 és un programa d’avaluació de centres hospitalaris basat en indicadors d’objectius, obtinguts a partir de dades que es registren de manera rutinària. El programa ofereix al sector sanitari un benchmark útil per a la millora de resultats, basat en indicadors de qualitat, funcionament i eficiència.

Informació: ICS Lleida

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçArticles relacionats

Amb el suport de: