Lleida
20 - 35° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

20 juliol 2018

L’ICS incorpora més professionals a les centrals de trucades per adequar el servei a la demandaPart dels professionals incorporats hi ha realitzat pràctiques prèviament


Les dues centrals de trucades de programació de visites de l’Institut Català de la Salut (ICS) incorporen set nous professionals per respondre a la demanda creixent del seu servei. Tres dels nous treballadors han fet pràctiques a la central de trucades de Mollet del Vallès durant uns mesos abans d’entrar-hi a treballar de forma definitiva. Es tracta d’una iniciativa impulsada recentment que permet desenvolupar períodes de pràctiques a persones provinents de cursos de formació professional en tasques administratives i escoles d’adults.

L’ICS compta amb una central de trucades amb dues seus ubicades a Cornellà de Llobregat i Mollet del Vallès. Ambdues seus ampliaran les seves instal·lacions en els propers mesos per donar resposta a la nova cartera de serveis que paulatinament incorporaran. Actualment hi treballen 43 persones, 10 a Mollet i 33 a Cornellà.

Dos anys d'atenció personalitzada

Des del mes de juliol de 2015, totes les trucades al 93 326 89 01 per demanar dia i hora de visita a qualsevol dels centres d’atenció primària de l’ICS són ateses per operadores que en aquests dos anys de funcionament han rebut 2.291.843 trucades.

Anteriorment, aquest servei s’oferia a través d’un sistema extern de resposta robotitzada. Amb la internalització del servei, la institució va millorar l’accessibilitat dels usuaris als serveis d’atenció primària i el seu grau de satisfacció amb el servei de cita prèvia telefònica.

L’horari d’atenció és de 8 a 22 hores, de dilluns a divendres laborables.

L’ICS també ofereix la possibilitat de programar visita de medicina de família, pediatria, infermeria, odontologia, treball social, salut internacional i vacunació contra la grip (durant la campanya) per Internet a través de l’adreça www.ics.gencat.cat. Aquest tràmit en línia està disponible les 24 hores, tots els dies de l’any. A més, els usuaris també poden demanar hora de forma al seu CAP.

Informació i fotografia: ICS

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçArticles relacionats

Amb el suport de: