Lleida
10 - 19° C (sol)
97% 26 km/h

21 gener 2018

L'IRBLleida rep més de 700.000 euros del Departament de Salut per incorporar investigadors i fomentar la recercaPermetran incorporar tres investigadors durant tres anys a l'institut, i impulsar dos grans programes de recerca, un sobre l'envelliment i l'altre sobre obesitat


L'Institut de Recerca Biomèdica de Lleida-Fundació Dr. Pifarré (IRBLleida) rebrà 704.788,10 euros del Pla Estratègic de Recerca i Innovació en Salut (PERIS) 2016-2020, un pla pioner del Departament de Salut per estimular la recerca biomèdica a Catalunya. Aquesta dotació pressupostària permetrà la incorporació de tres investigadors durant tres anys a l'institut i fomentar la recerca en el personal d'Infermeria a través de substitucions parcials de la dedicació assistencial dels investigadors de l'àrea d'Infermeria.

L'arribada d'aquests recursos també possibilitarà a l'IRBLleida posar en marxa de dos grans programes de recerca, un sobre l'envelliment i l'altre sobre obesitat. A més, l'IRBLleida també col·laborarà amb tres projectes, dos amb l'Institut d'Investigació en Atenció Primària (IDIAP Jordi Gol), i un amb l'Institut de Recerca de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: