Lleida
16-33° C (destapat)
97% 26 km/h

27 maig 2017

Lleida, amb la lluita contra el càncerEls voluntaris de l’AECC han instal·lat un punt d’informació davant la Catedral Nova


Lleida s’ha afegit a les ciutats que celebren el Dia Mundial contra el Càncer, amb la instal·lació d’una taula informativa a la plaça de la Catedral, on els voluntaris de la junta local de l’AECC han anat divulgat la importància de les tasques preventives per lluitar contra la malaltia, amb el lema “La teva salut és el primer”.

Tots els ciutadans que s’han atansat a aquesta parada s’han endut una bossa, que a més de tenir material informatiu, sobre l’ampli ventall de prestacions i activitats gratuïtes per aquelles persones que estan passant aquesta malaltia, contenia una pera, cortesia de la Denominació d’Origen Pera de Lleida, que també s’ha solidaritzat amb la campanya.

El tinent d’alcalde i regidor de les Polítiques per als Drets de les Persones, Xavier Rodamilans, ha saludat a primera hora del matí els voluntaris de la junta local de l’AECC i els ha agraït la important i desinteressada tasca que desenvolupen. També ha estat present en la visita la regidora Rosa Maria Salmerón.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçArticles relacionats