Lleida
21-40° C (sol)
97% 26 km/h

23 juny 2017

Llevadores de Lleida i Andorra es formen en incontinència urinàriaEl curs se centra en la intervenció davant les disfuncions del sòl pelvià de la dona.


Llevadores lleidatanes i també del Principat d’Andorra es formen aquests dies al Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Lleida (COILL) en la prevenció i tractament de la incontinència urinària. El curs, conduït per Dolors Creus, se centra en la intervenció clínica i les competències de les llevadores davant les disfuncions del sòl pelvià de la dona.

Creus, que és llevadora de l’ASSIR Lleida-CAP Onze de Setembre, és experta en incontinència urinària i ensenyarà, en aquestes sessions, com classificar les disfuncions del sòl pelvià, com prevenir, diagnosticar i abordar la incontinència; com avaluar l’afectació a la qualitat de vida i com fer un examen abdomino-perineal. Finalment, es tractaran eines i tècniques per a la reeducació de la zona perineu-abdominal.

El curs, que acaba demà, està dirigit a llevadores d’Atenció Primària i Hospitalària, així com a llevadores internes residents. En aquest sentit, aquesta activitat s’emmarca en la línia del COILL d’apostar per la formació continuada de les professionals en tots els àmbits de la pràctica clínica.

Informació: Col·legi Oficial d’Infermeres i Infermers de Lleida (COILL) / Fotografia: Missatges

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçArticles relacionats