Lleida
21-36° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

25 juny 2017

Més de la meitat dels espanyols confia en l'acupuntura i l'homeopatiaLa majoria no creu en horòscops (84%), fenòmens paranormals (76,7%), curanders (76,3%) i nombres o objectes que donin sort (71, 3%).


Més de la meitat dels espanyols confia molt, bastant o alguna cosa en l'acupuntura (el 59,8%) i els productes homeopàtics (52,7%), unes pràctiques que no tenen base científica i que a més compten amb més seguidors com més gran és el nivell d'estudis.

No obstant això, la fe dels espanyols en altres pràctiques sense evidència científica cau en picat quan se'ls pregunta per qüestions paranormals o pseudociències: la majoria no creu en horòscops (84%), fenòmens paranormals (76,7%), curanders (76 , 3%) i nombres o objectes que donin sort (71, 3%).

Aquesta són algunes de les conclusions incloses en la VIII Enquesta de Percepció Social de la Ciència, presentada avui pel director general de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (Fecyt), José Ignacio Fernández Vera, i la secretària d'Estat d'R + D + i, Carmen Vela.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats