Lleida
8 - 18° C (sol)
97% 26 km/h

22 gener 2018

Vall d'Hebron reforça les cures pal·liatives als infants amb una nova unitatUn equip multiprofessional segueix els pacients tant a l'hospital com al domicili familiar


L'Hospital Maternoinfantil Vall d'Hebron ha posat en marxa una nova Unitat d'Atenció Pal·liativa Pediàtrica i al Pacient Crònic Complex Pediàtric, amb l'objectiu de reforçar les cures pal·liatives aplicades als infants i joves i atendre les necessitats de les seves famílies. Segons un comunicat del centre hospitalari, es va posar en marxa el mes de juny i compta amb un equip multiprofessional que cobrirà les necessitats dels menors amb malalties avançades, tractats a Vall d'Hebron, repartits per tot el territori de Catalunya, amb la intenció de potenciar l'atenció domiciliària i crear llaços amb els equips d'atenció primària i treball social de proximitat dels pacients. La unitat està formada per un metge i una infermera, que rebran el suport de psicòlegs i treballadors socials del mateix centre i de fundacions externes vinculades a l'hospital.

La Unitat d'Atenció Pal·liativa Pediàtrica i al Pacient Crònic Complex Pediàtric ajuda a reforçar i centralitzar en especialistes les cures pal·liatives aplicades als pacients pediàtrics. El pediatre de la unitat, el Dr. Andrés Morgenstern, apunta que amb ella "es vol oferir una atenció més integral, que vetlli per cobrir les necessitats de totes les esferes del nen i de la seva família, siguin físiques, psicosocials, emocionals o espirituals".

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: