Lleida
0 - 11° C (sol)
97% 26 km/h

18 gener 2018

Acusat a Lleida de quedar-se una bicicleta que Indurain va usar per entrenar tot i saber que era robadaDiu que un conegut li va demanar que li guardés i assegura que desconeixia la seva procedència il·lícita


El penal 1 de Lleida ha acollit aquest dijous el judici a un home, Mohamed F., acusat de recaptació per haver-se quedat una bicicleta sabent que era robada. Dona la circumstància que la bicicleta, de carreres, l'havia comprat a Andorra el seu propietari per 3.000 euros perquè havia estat usada pel ciclista Miguel Indurain per entrenar.

L'home va denunciar el robatori d'aquesta i una altra bicicleta de la seva propietat d'un aparcament de l'avinguda Blondel de Lleida, el 16 de gener de 2016 i al març va trucar als Mossos d'Esquadra per alertar-los que acabava de veure un home amb la seva bicicleta de carreres al carrer Unió de Lleida. En ser detingut pels Mossos, l'acusat va explicar que la bicicleta no era seva i que no sabia que era robada. Va dir que un client (treballava de perruquer al barri de Cappont de Lleida) li va demanar que li guardés durant un mes perquè havia d'anar al Marroc.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: