Lleida
13 - 26° C (sol i núvols)
97% 26 km/h

21 maig 2018

Almenys 61 morts en un incendi forestal al centre de PortugalLa policia judicial sospita que el foc va començar per l'impacte d'un llamp contra un arbre


El nombre de víctimes mortals de l'incendi forestal a Pedrógao Grande, al centre de Portugal, s'eleva a 61, segons publiquen mitjans portuguesos de fonts del govern. Els bombers portuguesos han explicat que el foc va començar per una tempesta seca. De fet, la policia judicial sospita que va començar per l'impacte d'un llamp contra un arbre i descarta que fos provocat. El primer ministre portuguès, António Costa, ha dit que, ara, la prioritat és combatre l'incendi i identificar els morts. Costa ha decretat tres dies de dol nacional.

Moltes de les víctimes es van veure atrapades a la carretera 236-1 que uneix les localitats de Figueiró dos Vinhos i Castanheira de Per, a la regió de Leiria, que es va convertir en una "trampa mortal", segons ha explicat al 3/24 el delegat de la Generalitat a Portugal, Ramon Font. De fet, de les víctimes mortals, una trentena de persones van ser trobades dins els seus vehicles, repartits en dues carreteres que van quedar tallades per l'incendi.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: