Lleida
22-38° C (sol)
97% 26 km/h

24 juny 2017

Companys d'Abel Martínez demanen a Ensenyament protocols i que indemnitzi la família, dos anys després de la seva mortMig centenar de persones es concentren a Lleida per recordar el professor assassinat per un alumne a Barcelona


Mig centenar de familiars, amics i companys d'Abel Martínez, el professor lleidatà assassinat per un alumne a l'institut Joan Fuster de Barcelona s'han concentrat aquest dijous a la tarda a la plaça Paeria de Lleida per recordar-lo. Un cartell amb la fotografia del professor acompanyada del text 'Abel no t'oblidem' ha presidit la concentració, que ha comptat amb la presència de la seva mare, la lectura d'unes paraules per part de dos companys de l'Abel, el lliurament de flors, una encesa d'espelmes i un minut de silenci, trencat al final per aplaudiments.

A l'acte, per recordar que fa dos anys de la seva mort, els companys han reclamat al departament d'Ensenyament que indemnitzi la família perquè "és de justícia i de sentit comú i perquè és el mínim que es mereixen" perquè "algú s'ha de responsabilitzar d'aquests fets". També reclamen que el departament adopti mesures per evitar que fets com aquest tornin a ocórrer.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats