Lleida
22-38° C (sol)
97% 26 km/h

24 juny 2017

Desenes de membres de la comunitat educativa recorden el professor de Lleida assassinat fa dos anys a BarcelonaPares, alumnes i sindicats de professors es concentren a la plaça Sant Jaume per donar suport a la família d'Abel Martínez i "prestigiar" la feina dels docents


Al voltant de mig centenar de membres de la comunitat educativa s'han concentrat aquest dijous a la tarda a la plaça Sant Jaume de Barcelona per recordar l'assassinat del professor Abel Martínez fa dos anys a mans d'un alumne en un institut de la capital catalana. Sindicats de professors, associacions d'estudiants i associacions de pares han volgut donar suport a la família de la víctima i d'altres víctimes i reivindicar i "prestigiar" la feina dels docents.

En un comunicat conjunt, l'AEP, l'AJEC, la FAPAES, la FAPAC, CCOO, UGT i USOC, entre altres, han reclamat a la Generalitat "els recursos i els protocols necessaris per prevenir i evitar la violència als centres educatius, que és el primer pas per eradicar la violència de la societat". Així mateix, es reclama al Departament d’Ensenyament "la màxima atenció a totes les víctimes d’aquell acte, evitant-les qualsevol patiment innecessari; la societat està en deute amb elles". L'acte ha acabat amb cinc minuts de silenci.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats