Lleida
0 - 11° C (sol)
97% 26 km/h

18 gener 2018

El Sindicat de Mossos critica un dispositiu de trànsit a l'A-2 a Lleida per fer enquestes d'una empresa privadaRequerit pel SCT, els passats 13 i 17 de juny, fet que va comportar a fer desviaments a l'alçada d'Alcarràs i que també va derivar en nombroses queixes per part dels conductors


El Sindicat de Mossos d'Esquadra (SME) ha lamentat que els passats 13 i 17 de juny, coincidint amb l'onada de calor, es van dur a terme enquestes organitzades per una empresa privada a l'autovia A-2 que van requerir, a petició de Servei Català de Trànsit (SCT), la participació d'agents de trànsit del cos policial.

Segons el SME, l'empresa feia un tall de carril en el carril ràpid d'ambdós sentits de l'A-2 i establia diferents senyalitzacions circumstancials i de velocitat que derivaven amb una aturada final on s'explicava als conductors que s'estava fent una enquesta. Aleshores, es preguntava sobre el país de matriculació, on es paga l'impost, d'on venien o si es pernoctava a Catalunya. El sindicat afegeix a més a més que es van haver de fer desviaments a l'alçada del municipi d'Alcarràs (Segrià) i que van haver de sentir comentaris dels conductors criticant el motiu pel qual els havien parat.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçArticles relacionats

Amb el suport de: