Lleida
1 - 14° C (sol)
97% 26 km/h

18 febrer 2018

L'Audiència confirma la multa de 540 euros a Hasél i Ciniko per una cançó que "mensycaba la dignitat" d'Àngel RosDesestima el recurs presentat per la defensa i dona la raó a la sentència del penal 3 de Lleida que els considera responsables d'un delicte lleu de falta de respecte a l'autoritat


L'Audiència de Lleida ha confirmat la multa de 540 euros als rapers Pablo Rivadulla (Pablo Hasél) i Eloi Yebra (Ciniko) per un delicte lleu de falta de respecte a l'autoritat. La sala ha desestimat el recurs presentat per la defensa i ha donat la raó al jutjat penal número 3 de Lleida que els va condemnar a pagar una multa de 6 euros diaris durant 3 mesos, que suma en cada cas 540 euros en total.

El motiu, la cançó 'Menti-Ros' publicada a Youtube el 5 de desembre del 2014 en què criticaven les polítiques de l'alcalde Àngel Ros al capdavant de l'Ajuntament de Lleida. La jutge considera provat que els dos acusats van publicar el vídeo "amb ànim de menyscabar la dignitat de l'alcalde", emprant expressions dirigides contra ell com ara ''Àngel malparit, et mereixes un tret, t'apunyalaré, m'has arruïnat o t'arrancaré la pell a tires". Durant el judici, Ros -que va declarar com a testimoni- va assegurar que amb 'Menti-Ros' es va sentir amenaçat i intimidat i va témer per ell i la seva família.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçArticles relacionats

Amb el suport de: