Lleida
-2 - 9° C (sol)
97% 26 km/h

23 febrer 2018

L'Audiència de Lleida torna a fixar el judici a un acusat d'abusos sexuals, suspès per inexperiència de la seva advocadaLa fiscalia demana nou anys de presó, tres anys de llibertat vigilada i que no pugui acostar-se a les víctimes durant cinc anys


L'Audiència de Lleida ha citat pel pròxim 22 de març un ciutadà d'origen xinès acusat d'un delicte d'abús sexual a una menor de 14 anys i d'agressió sexual a una dona. L'home es tornarà a asseure al banc dels acusats després que el 26 de gener, quan estava previst el judici, aquest es va haver de suspendre per "inexperiència" de l'advocada de la defensa.

L'acusat havia demanat un advocat d'ofici, però per als delictes greus, cal que el lletrat tingui almenys 10 anys d'experiència i una formació específica, uns requisits que no complia la seva advocada. La fiscalia de Lleida li demana nou anys de presó pels dos delictes. A més, per a cadascun d'ells sol·licita també que se li imposin tres anys més de llibertat vigilada un cop l'acusat surti de la presó i que no pugui acostar-se a menys de 200 metres de les víctimes ni comunicar-se amb elles durant un període de cinc anys. Els fets pels quals se l'acusa van tenir lloc el 5 i el 6 de juliol del 2015 als barris de Balàfia i Cappont de la ciutat de Lleida.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: