Lleida
-2 - 9° C (sol)
97% 26 km/h

23 febrer 2018

El català Artur Segarra, condemnat a mort per assassinar el lleidatà David Bernat a BangkokBernat va quedar amb el seu botxí el 19 de gener de 2016, hores després d'aterrar a la capital tailandesa, i passada la mitjanit la parella es va dirigir a l'apartament de Segarra, on va romandre segrestat i va tenir lloc l'assassinat el dia 26.


El català Artur Segarra va ser condemnat avui a la pena de mort per un tribunal Tailandès, que el va declarar culpable per l'assassinat premeditat a Bangkok del veí de l'Albi David Bernat i d'altres 12 delictes que se li imputen.

Bernat va quedar amb el seu botxí el 19 de gener de 2016, hores després d'aterrar a la capital tailandesa, i passada la mitjanit la parella es va dirigir a l'apartament de Segarra, on va romandre segrestat i va tenir lloc l'assassinat el dia 26, segons la policia.

El jutge va acceptar el relat de la fiscalia, que durant el judici va sostenir que Segarra va retenir i va extorsionar a Bernat per aconseguir l'accés al compte corrent a Singapur on la víctima guardava els seus estalvis.

Segons els forenses, la víctima va ser assassinada al voltant del 26 i, segons la investigació, aquesta mateixa nit l'acusat va sortir en la seva motocicleta en direcció al riu que creua Bangkok carregat amb un gran paquet, on la Policia sospita que es trobava el cadàver, i tornar la matinada del 27 sense el carregament.

Més informació accedint al web com a subscriptor/-a en aquest enllaçSOBRE L'AUTOR

Articles relacionats

Amb el suport de: